Feesten

Een zaal voor al jouw feesten

De Zwaan heeft een apart gelegen feestzaal voor al jouw feesten. Huwelijk, verjaardag, doop, lentefeest, communie, jubileums. Kortom, voor elk feest kan je bij De Zwaan terecht. Ook voor koffietafels en rouwmaaltijden kunnen we je ontvangen.

 

De feestzaal is geschikt tot 85 personen en er is een ruime parking voorzien waar je met gemak je wagen kwijt kan.

Bij goed weer kan je de rondom gelegen natuur en wandelpaden ontdekken en zelfs gebruiken om mooie feest foto’s te maken.

 

Gooi je graag de benen eens los voor een dansje? De Zwaan heeft een nieuwe muzieksysteem die je favoriete muziek met hoge kwaliteit laat spelen. Alles is aanwezig om er een feest van te maken!

 

Tevens is onze taverne ook beschikbaar als vergaderzaal, bijeenkomsten van diverse clubs en als duivenlokaal. Maak je graag eens gebruik van ons dartsbord? Die staat ook ter beschikking

 

Onze feestzaal is gelegen in de streek van Gent, Overmere, Berlare, Dendermonde, Schellebelle, Aalst, Wetteren, Lokeren,… makkelijk te bereiken met de wagen

feestzaal-de-zwaan-feest-e1427034113613-576x1024
We laten niets aan het toeval over om alles tot in de puntjes te organiseren. Service staat hoog in ons vaandel en we beantwoorden graag aan ieders vragen en wensen.

Een feest is pas geslaagd als iedereen met een grote glimlach terug huiswaarts gaat. Een onvergetelijke dag die je nooit meer zal vergeten. Iemand in de bloemetjes zetten, een verjaardag vieren van een geliefd iemand. Een verrassingsfeest, de blik van die persoon als hij binnenkomt en ziet welke moeite voor hem/haar is gedaan, dat zijn momenten die je bij De Zwaan kan meemaken. Ook al is het maar om met je familie of vrienden die je weinig ziet eens bij te praten, laat deze kans niet voorbijgaan en geniet er met volle teugen van. Je hoeft je immers van niet veel aan te trekken, onze organisatie is voorzien om jouw feest vlot te laten verlopen.

 

In Westerse Culturen zijn bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes een aantal gemeenschappelijke rituelen. De gasten kunnen gevraagd worden om een cadeau te brengen, feestlocaties zijn vaak versierd met kleurrijke decoraties zoals ballonnen en slingers. Een verjaardagstaart wordt meestal geserveerd met aangestoken kaarsen die worden uitgeblazen na een “verjaardagswens” is gemaakt. De persoon die wordt gevierd krijgt dan ook het eerste stuk taart. Vaak zingt iedereen ‘happy birthday to you’ of een andere verjaardaglied voor de jarige.

Wil je een feest bij De zwaan organiseren?

Contacteer ons.